Home
Ekipa moja, veliko hvala!

Ekipa moja, veliko hvala!

Služeći se izrazom “EKIPA MOJA” kolegice Ines, koji će ostati dugo u lijepom sjećanju mnogih prvašića ove godine, želim Vam kao učiteljica na pragu svoga sedmog desetljeća života ali i kao osoba koja od svojih gimnazijskih dana radi s djecom, zahvaliti jer ste pomogli meni, mojim đačićima i njihovim roditeljima privesti uspješno kraju ovu školsku godinu. Bili ste dragi gosti putem RTV HB-e svako nastavno, radno jutro u našim domovima. Zajedno smo učili i družili se. Od kolege Matea sam naučila neke detalje u glazbenoj kulturi koje ću zasigurno primjenjivati u radu s djecom do odlaska u mirovinu. Kolega Marin mi je vratio sjećanja na daleku 1967. godinu (bila sam prvašić) i moga dragog učitelja, tada mladoga hercegovačkog momka, Jozu Raspudića, koji nam je stalno, poput kolege Marina ponavljao da je matematika laka za svakoga đaka. I svi smo bili uspješni u nastavi matematike.

Veliko hvala, kolegici Ines. Prvašići su posebna ekipa djece. Moje osobno mišljenje jeste da je njima i njihovim roditeljima bilo najteže, ali uz učiteljicu Ines i ostale kolegice i kolege koji su radne materijale pripremali i postavljali na našu digitalnu platformu uspjeli smo ovu školsku godinu kvalitetno i uspješno privesti kraju. Djeca su crtežom svojih dlanova rekla: – Veliko hvala.

Hvala i svima koji su mi na bilo koji način pomagali u nastavi na daljinu čija je uspješna realizacija na dobrobit i ponos cijeloj zajednici.

Posebno hvala roditeljima mojih učenika bez čije bi pomoći i suradnje sav moj trud bio uzaludan.

I za kraj; hvala i onima koji su sumnjali da će ovaj, dosad najveći nastavni projekt u našoj školi, biti uspješno realiziran jer bez konstruktivne kritike nema ni napretka. Ovaj projekt je pokazao da su naši učitelji i učenici sposobni kročiti životnom stazom 21. stoljeća – digitalnog doba. Srdačan pozdrav!

Učiteljica Janja Zorić

                                                                                              Crvenice, 18. 5. 2020.