Home
Fra Mijina dramska sekcija ponovno oduševila publiku

Fra Mijina dramska sekcija ponovno oduševila publiku

Dramska sekcija OŠ fra Mije Čuića večeras je u prepunoj kino dvorani Kulturno – informativnog centra svojom izvedbom oduševila publiku.

Učenici su izveli četiri prigodna igrokaza: Duvanjsku Trnoružicu, Pravi smisao Božića, Već se bliži i Otjerali smo krampusa.

” Već se bliži vrijeme blago, već se bliži onaj čas”, stihovi su to prekrasne adventske pjesme koju smo započeli pjevušiti ovih dana.

To je ujedno i naziv igrokaza kojega su izveli učenici iz Bukovice i Brišnika. Igrokaz je napisala nastavnica Iva Bagarić, a za kostimografiju i scenografiju zaslužne su:  Ivana Kelava Matić, Matina Sabljić, Božena Radoš Jukić, Ivana Buntić i Anita Batarilo.

Ostala tri igrokaza napisala je Ivana Ćurić, a s učenicima su radile učiteljice: Marija Bagarić, Marija Papić, Milenka Tomić, Ana Ćerdić, Mila Dodig, Marija Ćurić, Dragica Anić i Ivanka Bagarić. Scenu je radila Ivana Buntić, a glazbu Veselko Letica. Tehnička podrška bio je Stipan Džankić, a informatička podrška Ružica Vučemil.

Puno smo se trudili, marljivo vježbali i pripremali. Nadamo se da smo uspjeli ugrijati vaša srca i sve vas zajedno još jednom podsjetiti kako smo jedni drugima najveći dar!

foto: mandino-selo

OdgovorProslijedi