Home
Maskenbal u našim školama

Maskenbal u našim školama

Maskenbal u PŠ Mesihovina

Danas smo pjesmom, plesom, izborom najljepše maske i prigodnim pokladnicama obilježili maskenbal u našoj školi. Iako su sve maske bile podjednako lijepe i unikatne žiri je najljepšom proglasio prvašicu Saru Bagarić, drugo mjesto pripalo je Gabrieli Bagarić, a treće Antoniu Petroviću. Odluku su donijele nijanse jer su svi učenici imali podjednako broj bodova, a priznanja nam svakako nisu toliko važna koliko radost zajedništva u kojemu smo svi zajedno uživali.

Maskenbal u PŠ Mrkodol

U našoj školi u Mrkodolu danas smo obilježili najveseliji maskenbal ikad! Nije to za čuditi ako znamo da smo se za tu prigodu baš svi pretvorili u klaune. Uz pjesmu i ples do suza smo uveseljavali jedni druge jer je radost za nas cijeli smisao ovakvih druženja. Svi su klauni bili prekrasni, čemu svjedoče i naše fotografije, ali titulu najljepših službeno su ravnopravno odnijeli Sara Andrić i Ivan Batarilo. Čestitamo svima!

Maskenbal u središnjoj školi u Bukovici

Maskenbal je stigao i u našu središnju školu gdje su učenici od prvog do petog razreda obilježili ova dan svojim maskama. U galeriji možete vidjeti kako to izgleda.

Maskenbal u PŠ Crvenice

U PŠ Crvenice pjesmom i plesom polaznici ove škole obilježili su još jedan maskenbal. Zaista je bilo lijepo vidjeti vesele mališane s vrlo lijepo osmišljenim maskama. Pošto su svi bili podjednako lijepi izostao je izbor najljepše maske. Ples je nastavljen uz krafne koje je za ovu prigodu ispekla mama Ana Zorić i počastila sve sudionike ovoga malog veselja.