Home
Naša učenica Ljubica Bekavac dobitnica je  prve nagrade za likovni rad na međunarodnom likovnom natječaju

Naša učenica Ljubica Bekavac dobitnica je  prve nagrade za likovni rad na međunarodnom likovnom natječaju

Ljubica Bekavac, učenica devetog razreda naše škole, dobitnica je prve nagrade za likovni rad, u konkurenciji predmetne nastave, pod nazivom „ U vrtlu moga dide jema svega“ na međunarodnom, osmom po redu  likovnom natječaju „Ča u versin, riči i panelu“ . Drugu nagradu dobio je učenik iz Srbije dok treću nagradu dijele učenice iz Poljske i Litve.

Spomenuti natječaj raspisala je Agencija za odgoj i obrazovanje Kaštel Novi, a osim iz Hrvatske likovni radovi, njih preko 450, pristigli su iz ukupno jedanaest država. Povjerenstvo Osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom okupila je članove povjerenstva koji su bili zaduženi pregledati pristigle literarne, recitatorske i likovne radove.

Podsjećamo, naša škola na ovaj je natječaj poslala deset likovnih radova koji su nastali u likovnoj radionici pod vodstvom mentorica: Nikoline Leutar, Milenke Tomić i Ivane Ćurić. Svim našim učenicima koji su poslali svoje radove i njihovim mentoricama zahvaljujemo  na uloženome trudu i čestitamo na sudjelovanju, a svi zajedno iznimno smo ponosni  na našu učenicu Ljubicu Bekavac čiji je rad u tako velikoj i jakoj konkurenciji izdvojen i nagrađen te joj od srca čestitamo!