Home
Uz Božićnu priredbu upriličen ispraćaj u mirovinu učiteljici Dragi Petrović

Uz Božićnu priredbu upriličen ispraćaj u mirovinu učiteljici Dragi Petrović

Svečano je i izuzetno emotivno bilo danas u područnoj školi fra Mije Čuića u Mesihovini, gdje je uz Božićnu priredbu učiteljici Dragi Petrović upriličen ispraćaj u mirovinu. Ondje su se učenici, sa svojim učiteljicama i uz svesrdnu podršku roditelja, dugo i marljivo pripremali za ovaj događaj, pri tom vješto čuvajući tajnu kako bi svečani ispraćaj dragoj učiteljici bio iznenađenje. U tome su potpuno uspjeli a do suza ganuta učiteljica svima se obratila prigodnim riječima:

-Od srca hvala mojim kolegicama na izvrsnoj suradnji koju smo imale. Ja o ovome ništa nisam znala a poznajući ih, ipak sam trebala naslutiti ovakvo nešto! Ja sam se čak predomišljala hoću li uopće doći jer sam se bojala kako ću emotivno podnijeti ponovni susret s mojim učenicima ovdje u učionici. Hvala svim roditeljima na odličnoj suradnji svih ovih godina! Hvala dragome Bogu što sam evo svoju mirovinu dočekala odličnoga zdravlja uz činjenicu da u 40 godina rada nikada nisam bila na bolovanju. – kazala je Draga vidno uzbuđena i ne krijući suze radosnice.

Njoj, ali i ostalim našim umirovljenim kolegicama i kolegama želimo ugodne umirovljeničke dane prožete dobrim zdravljem, poštovanjem i ljubavlju koju uz našu zahvalnost svakako zaslužuju i dakako, sretne i blagoslovljene nadolazeće blagdane.

Ivana Ćurić