Home
Obavijest učiteljima razredne i predmetne nastave

Obavijest učiteljima razredne i predmetne nastave

Školska naklada d.o.o. Mostar poziva sve učitelje i nastavnike na Mediteranski festival knjige, koji će se održati u Splitu, u dvorani Gripe, od 3. do 7. svibnja 2017. Na Festivalu će sudjelovati preko 60 nakladnika, bit će predstavljeno više od 10.000 naslova te će biti organizirane panel-diskusije, susreti s autorima, promocije novih naslova…

Kao suorganizatori Festivala Školska knjiga d.d. Zagreb i Školska naklada d.o.o. Mostar priredit će i edukativne radionice za učitelje razredne i predmetne nastave s predstavljanjem novih metoda u stručno-pedagoškoj izobrazbi. Radi se o projektu digitalnih udžbenika koji je razvila naša matična kuća – Školska knjiga d.d. Zagreb, a koji je Školska naklada d.o.o. Mostar prilagodila potrebama hrvatskog školskog sustava u BiH. U tom smislu bi bilo poželjno i korisno projekt predstaviti djelatnicima naših škola i čuti njihove komentare i prijedloge. Edukativne radionice za učitelje iz Herceg-bosanske županije održat će se u dvorani Gripe u Splitu u četvrtak, 4. svibnja 2017. godine, s početkom u 15:00 sati.

Voditelji edukativnih radionica su renomirani autori i urednici Školske naklade d.o.o. Mostar i Školske knjige d. d. Zagreb. Po završetku radionica bit će organiziran prigodni domjenak, posjet Mediteranskom festivalu knjige te „kratki splitski đir“. Prijevoz za sudionike organiziran je i molimo sve zainteresirane da se jave u školu do četvrtka, 27. travnja 2017. godine.

S poštovanjem,

Marija Karačić,

ravnateljica