Home
Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u našim školama

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u našim školama

Danas su u našoj školi svečano obilježeni Dani kruha i zahvalnost za plodove zemlje. U svojim smo se učionicama već danima revno pripremali za ovu svečanost, te smo se danas spremno okupili oko bogatih, izuzetno maštovitih trpeza.

Svoju zahvalnost dragome Bogu za sve dobivene darove, majkama i bakama koje su svojim marljivim rukama i ove godine obogatile naše trpeze, iskazali smo prigodnim molitvama uz neizostavan svećenički blagoslov.

U područnoj školi u Mesihovini danas su gostovale i djelatnice pekarnice “Tomislav” iz Brišnika, koje su učenike podrobnije upoznale sa svojim zanimanjem te su ih i silno uveselili zajedničkim spremanjem mirisnih krofni.

Krofnice su sa svojim učiteljicama spremali i naši učenici u Mrkodolu dok je u Crvenicama upravo za ovu manifestaciju upriličena i izvrsna izložba radova.

 Tako su “Dani kruha i zahvalnost za plodove zemlje” danas   svečano  obilježeni u cijeloj  našoj školi, kako u središnjoj tako i u svim područnim, jer je u svakoj bila protkana velika ljubav, požrtvornost i neizostavna mašta svih sudionika u nastavi.

Stoga svim našim učenicima, djelatnicima, svećenicima, roditeljima i gostima, svima koji su dali svoj doprinos u ovoj proslavi, upućujemo iskrene čestitke.